til ruller medfyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord. Pandekagerne er glutenfri da de er lavet med kikærtemel, men kan også sagtens laves med almindeligt hvedemel eller speltmel
Da det jo også gerne skal være ekstra sundt for tiden, hvor jeg prøver at smide de sidste kilo fra graviditeten, har jeg her forsøgt mig med en sund udgave af pandekagen medfyld
Spinatpandekager m. Fyld. Fordel nu fyldet på den forbagte tærtebund. 1 dl fløde (kan skiftes ud med 1 dL creme fraiche, men fløden giver bare noget til tærten). 3) Æg, creme fraiche, fløde, 1 stor håndfuld ost og krydderier piskes let sammen og hældes over fyldet tærten
Spinatpandekager m. Efter flere dages hungren efter gode gammeldags pandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekager med hele svineriet til
Alternative spinatpandekager. Smør blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Fyld. Hvis du vil have et alternativ til lidt mindre spinatpandekager, så findes de HER
For en uges tid siden lavede jeg disse lækre spinatpandekagermed røget laks, ruccola, avokado og hytteost – en nem og lækker hverdagsret som også sagtens kunne serveres i små hapsere som forret eller appetizer