Fordel chokoladefyldet på tærtebunden og top med hakkede valnødder. Vend salt og mandelmel i dejen. Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Denne tærtebund er nem at bikse sammen, og smager himmelsk. – Jeg har lavet en liste med idéer i bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden med dit yndlings fyld, så vi kan inspirere hinanden
Lav lemon curden som det fremgår af opskriften i linket ovenover og sørg for, at den bliver helt kold, inden den kommes på den kolde tærtebund og overfladen glattes ud
Kylling, chili, champignoner og porrer skæres ud og fordeles over tærtebunden. Mandelmel, Fiberhusk, hørfrø, salt, Hvid hvede og bagepulver blandes og smørret smuldres heri
Den sprøde tærtebund fyldt med saftig mazarin , et strejf af pistacie og en top af friske jordbær. Tærteforme i glas eller keramik varmer langsomt op og køler langsomt ned, hvilket resulterer i en blød tærtebund (
Tærtebund. Bland mandelmel sammen med kokossukker i en skål. Ønsker man en endnu mere kaloriefattig udgave, kan kokossukkeret erstattes med Sukrin Gold tilføj til kurv
Hæld kokos-æggeblandingen i tærtebunden, og læg fennikelskiverne ovenpå. Pres dejen jævnt ud i en smurt tærteform med fingrene, og pres den også godt op ad formens sider
oven på tærtebunden. Jeg tillod mig dog at lave en smule om i opskriften og erstattede hindbærmarmeladen med hjemmekogt bærpuré, og erstattede ligeledes også noget af hvedemelet medmandelmel