Den her wrap er begge dele - både nem og lækker - og så er den lidt sjov med sit anderledes fyld. Den salte kapersmayo og den sprøde, syrligelime-rødkål går godt med den lidt neutrale fisk
Den her wrap er begge dele - både nem og lækker - og så er den lidt sjov med sit anderledes fyld. Den salte kapersmayo og den sprøde, syrligelime-rødkål går godt med den lidt neutrale fisk
½ dl mayonnaise. Hjemmelavet fiskeburger med sprøde grønsager og hjemmerørt dressing. ½ dl mayonnaise. Den klassiske bøf af oksekød er skiftet ud med en lækker sprød fiskebøf med laksestykker i
Torskefilet. Paneret Torsk. Pisktil en samlet masse, nu hældes olieni en tynd stråle ned i æggemassen imens der piskes konstant indtil en tyk mayonnaise opnåes
Du kan reducere fedtindholdet ved at spise en fedtfrimayonnaisetil. Nøjes eventuelt også med en halv skive brød og lidt færre rejer, hviskalorieindtaget skal presses helt i bund
Skær torskenifirelige store stykker, men først i mel, så i æg og til slut i rasp. mayonnaise. Fishburger med tartarsauce – hende i baggrunden synes tilsyneladende ganske godt om dem
Smørdampet torsk med knoldselleri, sprødt kyllingeskind, kamille-infuseret fløde og dildolie. Éclair med røget gåsebryst, aspargesmayonnaise og kartoffelpuré