Og husk nu, det er altså ikke ulovligt at bruge en overtrækschokolade og man kan med fordel også blande lidt kakaosmør i overtrækschokoladen så den bliver tyndere
Jeg har eksperimenteret meget med at få de perfekte hjemmelavet flødeboller, både i smagen og udseenet og et problem jeg har haft er at den varme overtrækschokolade altid har været skyld i at den lækre skum blev smasket sammen, men det har jeg fundet en løsning på nu
hældes det i en tynd stråle i æggehviderne imens der piskes kraftigt. 200 g overtrækschokolade. Opskriften på disse cupcakes har jeg fundet på Wilton's hjemmeside
overtrækschokolade Ca 10 gr. Frysetørret hindbær eller efter smagHakkede usaltede pistacienødder til pyntLidt pink pastafarveKakaosmør til at fortynde chokoladen med (pulver eller fint hakket)Sådan gør du FlødebolleskumSkær marcipan i 24 skiver til bunde. Når sukkermassen når de 115 grader, hældes den i en tynd stråle i æggehviderne samtidig med at der piskes. 300 gr overtrækschokolade
Mørk Overtrækschokolade 50-55%100 gr hvid overtrækschokolade Kakaosmør til at fortynde chokoladen med (pulver eller fint hakket)Kokosmel til pyntSådan gør du FlødebolleskumSkær marcipan i 24 skiver til bunde. Når sukkermassen når de 115 grader, hældes den i en tynd stråle i æggehviderne samtidig med at der piskes
overtrækschokolade Kakaosmør til at fortynde chokoladen med (pulver eller fint hakket)Frysetørrede hindbær - andet kan også bruges, kun et spørgsmål om smagSådan gør du FlødebolleskumSkær marcipan i 24 skiver til bunde. Når sukkermassen når de 115 grader, hældes den i en tynd stråle i æggehviderne samtidig med at der piskes. 300 gr overtrækschokolade