N. y. d. e. l. i. g. f. s. k. m. a. ♫. ♪. J. r. v. t. n. o. p. ,. å. b. u. h. ø. S. 1. 0. 5. &. T. 4. j. I. 8. 2. /. c. è. î. F. P. °. C. æ. L. V. R. D. K. . l
Fiskefrikadelleraf laks og torsk. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Svits karry og chili af på en hed stegepande og tilsæt herefter kokosmælken. Server de stegte torskefileter med ris og sprøde grønsager i karrykokos drysset med purløg
Kom hakket koriander og cashewnødder i salaten og servér til fiskefrikadellerne sammen med ris. Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske
lyssejfilet, torskefilet, sejfilet eller lignende fisk. 12 kaffir limeblade. 1Revet skal fra en lime og saften. 1Saften fra en lime. 11 – 2 birdseye chilies skåret i tynde skiverKom fisken i en foodprocessor sammen med fiske saucen, karrypastaen, limeblade, skal og saft fra en lime, korianderblade, ingefær, æg, rørsukker og salt. 1Tag farsen op af foodprocessoren og bland de små bønnestykker i farsen
Man kan lave fiskefrikadeller med mange slags fisk. Det blev der nogle rigtig lækre små deller ud af. Jeg synes selv, at det er fint med en blanding af fiskekød og grønsager
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Det er hurtigt at lave fiskefrikadeller - specielt hvis man gør som jeg gjorde i dag og hentede et halvt kilo færdig rørt fars på havnen i Århus
Det betyder jo så sjovt nok, at de også smager af fisk og ikke af melboller. Har du nogensinde undersøgt, hvad der er i de fiskefrikadeller og den færdige fiskefars, du køber
Lun fiskefrikadellerne på stegepanden. 250 g fiskefrikadeller. Hak agurkerne og hak kapers groft. Rør mayonnaise, fromage frais, dijonsennep, karry, agurker og kapers sammen
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadelleraf den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Server fiskefrikadellerne med sommergrønt og urtecreme. Skyl, tør og hak krydderurterne. Rør urter med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.