De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrød med vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrød med vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Overnight chiagrød m. Overnight chia m. Dem tog jeg og skar i små tern og kogte til æblegrød. I aften sætter jeg derfor en basis chiagrød i køleskabet, som er klar til at blive toppet med æblegrøden imorgen
Neutral chiagrød m. Overnight chia m. Jeg er virkelig blevet helt pjattet med det… Jeg oplever en mindre personlig krise, hvis det en aften smutter, og jeg ikke har nogen grød klar til næste dag
Fra chiafrø til chiagrød. Chiafrø er blevet mere og mere in herhjemme. Fordel grøden i portionsskåle, fordel også mangopuréen i skålene og top alle portionerne med kokosflager – tørre eller friske
chiafrø. Søndag morgen blev som sædvanlig nydt, først med kaffe og nyheder i sengen (en dejlig vane) herefter ved morgenbordet med strik og et glas af denne lækre hampegrød med appelsin og et drys af kakaonibs
Proteinrig havregrød med chia og chokolade. Grød. Havregryn, speltflager, hirse, grødblandinger etc. rør et æg i, når grøden er næsten færdig (det smages ikke)