Skær løget ret groft ud også. Lunt ciabatta brød. Det er efterår og suppe tid. En af mine yndlings supper er denne lækre, sunde og cremet jordskoskekuppe – Og den er tilmed virkelig let og ret hurtig at lave
et Ciabatta). 2) Skyl salatbladende og skær salaten groft ud. Min mave er glad. Det kræver ikke mange kræfter i køkkenet at få bikset sådan en omgang salat sammen
¼ tsk groft salt. ½ tsk groft salt. 4 gode sandwichboller, fx ciabatta. Fremgangsmåde. Cæsarmayo Kom fløden i et blenderglas sammen med hvidløg, citronsaft, salt og peber
Ciabatta brød. Jeg har de seneste uger lagt en masse lækre dips/dyppelse ud, så det var vist på tide, at der også kom en opskrift på brødstænger på banen – Og her er den
Riv parmesanen groft. Her kommer opskriften. Burgere til 4 personer 600 g hakket oksekød 4 (ciabatta) boller 1 stor bøftomat (eller to almindelige) 200 g bøffelmozzarella 40 g parmasanost 100 g rucola 8 spsk
Durum mel og groft hvede optager vandet langsommere end hvedemelet og derfor er det en god ide at lade dejen hvile lidt inden den egentlig æltning starter
Så foretrækker jeg en lækker og let syrlig ciabatta bolle. 10 g gær- 2,5 dl koldt vand- 175 g groft hvedemel- 175 g fint hvedemel- 10 g havsaltOpløs gæren i det kolde vand og tilsæt mel og salt. Den våde dej skal stå på køkkenbordet i stuetemperatur natten over, eller mindst 8 timer, med et lille viskestykke overCiabatta grunddej (dag 2)- 150 g groft hvedemel- 250 g fint hvedemel- 2,5 dl koldt vand- 10 g havsaltNår fordejen har stået i min
1 kg mel ( blandede idag 300 g ciabatta, 300 g sigtet spelt og 400 g groft spelt). 1 kg mel ( blandede idag 300 g ciabatta, 300 g sigtet spelt og 400 g groft spelt)