Kartoflernekansteges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med lige nøjagtigt dit yndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
Du kan også lægge lidt løg og timian ind under skindet. Det betyder at den er lidt længere om at blive stor nok til at slagte, derfor koster den noget mere og derfor skal den stege lidt længere end en konventionel kylling
hvidløg, løg, bacon, krydderier eller ost eller en blanding af, hvad man nu kan lide. Den kan spises, som den er – som hovedret – eller kan spises som tilbehør – nøjagtigt som kartofler plejer her i Danmark
Det er simpelthen utroligt at man ikke kan holde en sådan butik åben i en by som Århus. Jeg var et smut forbi Irma i Århus, da man skal jo holde sig til så længe det varer
Har man en kødsav, kanman skære den i skiver og lave en lækker, vild ‘osso buco’ af den. Så kan det gode reelle kød let pilles af benene og bruges i en anden ret
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, mankan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Det kan fx gøres ved at lægge skrællede kartoffelstykker under stegen i den laveste side. Skær igennem fedtlaget indtil du kan se kødet mellem hver eneste svær
Du kan godt lave biksemad med råkartofler. Det tager lidt længere tid, men smager bedre og hvis du alligevel skal hen at koge kartoflerne først, så kan det være hip som hap
Mankan nemlig langtidsstege det ved lav temperatur, og det giver et meget bedre resultat. Det er nemlig et meget maget stykke kød, så mankan nemt komme til at give det for lang tid i ovnen, hvorved det bliver tørt og kedeligt
Egentlig kan det måske så slet ikke kaldes for pariserbøf, for den rå æggeblomme er et vigtigt element, når vi taler om pariserbøf, men pyt, for husfredens skyld
Hvis du skal lave mandelsmør og hummus vil jeg anbefale dig, at få fat i Blendtec Twister kanden*, som er mindre og ved hjælp af låget skraber indholdet ned fra kanterne