Før bagning medkrydderier på. Fantastisk med oregano og salt på toppen - gav virkelig en super smag. Så var det tid til at bage nogle skønne boller/madbrød, så der er lidt lækkert til næste uges madpakker
Brødet er et stort focacciamadbrød, drysset med salt og tørret oregano, og passer derfor perfekt til pastasalaten som et salt indslag med samme smagsnuancer, da oregano også indgår som et af krydderierne i dressingen til pastasalaten
Madbrød. Form dem med hænderne, tryk væden fra og form som en lille flad bøf. salt og peber samt hvad du har lyst til at krydderier, jeg brugte pizza krydderi
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrødmed forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrødmed forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Måltidet fuldendes med et lækkert, hjemmebagt madbrød, som I også vil få opskriften på her på bloggen, når vi forhåbentlig får tid til at sætte os sammen og blogge igen inden alt for længe
Madbrødmed ost, tomat og krydderier, Tidsforbrug. De madbrød jeg har lavet i denne her opskrift, tager udgangspunkt i samme dej som man bruger til et foccacia brød og man kan lave dem enten med eller uden surdej
Røres med æg og havregryn og krydderier. Det blev så til rødbedebøf med squash fra haven. Formes til flade bøffer med en ske, og steges i olie på panden
Focaccia er et italiensk ovnbagt madbrød toppet medkrydderier. Opløs gæren i det lunkne vand i en stor skålTilsæt salt, koncentreret tomat og olivenolie og rør godtTilsæt grahamsmel og hvedemel lidt efter lidtDu skal ikke have fingrene i dejen - Brug en god grydeske til at røre dejen medLad dejen stå i skålen, dæk den til og lad den hæve i en timeBeklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen over iGlat dejen ud med en ske dyppet i vand Lad dejen efterhæve i bradepanden i ½ timePrik dejen med en gaffel og drys havsalt og tørret timian over (eller prik friske rosmarinkviste lidt ned i dejen) Focacciaen bages ved 180 grader varmluft i omkring 25 minutter 50 gram gær
Foccacia er, efter min mening, noget af det lækreste madbrød, der findes. Jeg har før lavet nogle medkrydderier eller tomat og ost, men i dag skulle det prøves med kartofler og timian