Madbrød med krydderier opskrifter

Madbrød

Madbrød

Drys godt medkrydderier - der skal en del mere til end man normalt ville komme på, så bare brug løs
Himmelske Lyserøde Madbrød

Himmelske Lyserøde Madbrød

Før bagning medkrydderier på. Fantastisk med oregano og salt på toppen - gav virkelig en super smag. Så var det tid til at bage nogle skønne boller/madbrød, så der er lidt lækkert til næste uges madpakker
Chiaboller

Chiaboller

Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de med olie og drysses med favorit krydderier og groft salt
Humus

Humus

Humus stammer fra Mellemøsten og er en pasta/mos som smager skønt som dip til rå grøntsager, til chips eller på madbrød – f
Stort focacciamadbrød med oregano og salt

Stort focacciamadbrød med oregano og salt

Brødet er et stort focacciamadbrød, drysset med salt og tørret oregano, og passer derfor perfekt til pastasalaten som et salt indslag med samme smagsnuancer, da oregano også indgår som et af krydderierne i dressingen til pastasalaten
Squash og majs rosti

Squash og majs rosti

Madbrød. Form dem med hænderne, tryk væden fra og form som en lille flad bøf. salt og peber samt hvad du har lyst til at krydderier, jeg brugte pizza krydderi
Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrødmed forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrødmed forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Italienske Madbrød

Italienske Madbrød

Madbrødmed ost, tomat og krydderier, Tidsforbrug. De madbrød jeg har lavet i denne her opskrift, tager udgangspunkt i samme dej som man bruger til et foccacia brød og man kan lave dem enten med eller uden surdej
Grydebrød med ost og krydderier

Grydebrød med ost og krydderier

Dette brød er super godt som madbrød. med parmesan, hytteost, pesto, olievenstykker, soltørrede tomater etc
Focaccia i bradepande

Focaccia i bradepande

Focaccia er et italiensk ovnbagt madbrød toppet medkrydderier. Opløs gæren i det lunkne vand i en stor skålTilsæt salt, koncentreret tomat og olivenolie og rør godtTilsæt grahamsmel og hvedemel lidt efter lidtDu skal ikke have fingrene i dejen - Brug en god grydeske til at røre dejen medLad dejen stå i skålen, dæk den til og lad den hæve i en timeBeklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen over iGlat dejen ud med en ske dyppet i vand Lad dejen efterhæve i bradepanden i ½ timePrik dejen med en gaffel og drys havsalt og tørret timian over (eller prik friske rosmarinkviste lidt ned i dejen) Focacciaen bages ved 180 grader varmluft i omkring 25 minutter 50 gram gær
Koldhævet foccacia med kartoffel og timian

Koldhævet foccacia med kartoffel og timian

Foccacia er, efter min mening, noget af det lækreste madbrød, der findes. Jeg har før lavet nogle medkrydderier eller tomat og ost, men i dag skulle det prøves med kartofler og timian