Krydr med salt og peber. Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Nyder stadigminferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag
Kom de gyldne, sprøde pommes fritesi en stor skål, vend dem godt med salt og server. Pommes frites. Befri mørbraden for sener og hinder og drys den med salt og peber
Brune svampe, stegt på panden i smør. Salt. Amarikanskoksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogtdemi glaze
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegti ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem indi butterdej og varme det i ovnen
Tynde skiver af oksemørbrad, oksefilet eller lignende mør udskæring. Mas den flad med håndfladen mod bordet og form til en bøf, så den er ret flad og lidt større end burgerbollerne (den skrumper, når den bliverstegt)
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidtoksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Vil du, som her, servere ærter og stegtechampignonertil, skal du selvfølgelig også ligetime det med de stegtechampignoner, og have en ekstra pande til det