Hvis man ikke kender polenta, så er polenta en grov majsmel, som man koger til en meget tyk grød. Koteletterne var lækre med en masse smag og polentaen var skøn
Det hedder nogle gange "grov majsmel". Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Cremet polenta med hareragout. Cremet polenta med hareragout. Den cremede polenta, som havde selskab af en stor del smør, hvilket alt andet lige gør, at skidtet jo virkelig smager godt i sig selv lå som bund til den velsmagende hareragout
Retten kan varieres i det uendelige, denne gang brugte vi kalvekød og kartofler, men du kan også undlade kartoflerne i gryden og servere retten med kartoffelmos eller polenta
I med kødet igen og lad det simre i et par minutter, mens polentaen lige koger et par minutter og derefter blandes med mascapone og smages til med salt og peber
Polenta er for mig en helt ny og forunderlig ting. Jeg er sikker på at polenta kan varieres i det uendeligt og man kan lave mange forskellige slags topping f