Danmarks nationalret – stegtflæskmed persillesovs. Hvis du har købt et helt stykke stegeflæsk, så start med at ridse det, nøjagtigt som du ville gøre med en flæskesteg – hvis du ikke vil have svær på, så skær den af
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Mosen bestod af kartoffel, persillerødder, gulerødder og broccoli
Sprødt flæsk og solbær. Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Gamle gulerødder er ikke noget man forventer at få serveret på NOMA
Traditionel, solid dansk kost er noget, der hitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegtflæskmed persillesovs frem for et sundere og smartere alternativ som f
Først røres farsen sejt med salt, meget salt. Herefter kan de øvrige ingredienser blandes i, vi kan bedst lide når løget ikke er alt for groft, så vi ender ofte med at rive det på et rivejern
Server medstegtflæsk og lidt mere persille på toppen. Sommeren er tid for stegtflæsk. I denne ret fungerer flæsket som tilbehør til mælkekartoflerne, og man får derfor kun et par skiver
spise stegtflæskmed persillesovs, bare man husker ekstra persille i sovsen,. sammen med i syv år. at spise knap så meget kød og at spise råkost eller broccoli og gulerødder til
Derudover differentierer de fint mellem at være nye og moderne retter eller grønne(re) versioner af kendte klassikere som stegtflæsk, frikadeller, lasagne etc