Stegt flæsk med gulerødder opskrifter

Stegt flæsk

Stegt flæsk

Danmarks nationalret – stegtflæskmed persillesovs. Hvis du har købt et helt stykke stegeflæsk, så start med at ridse det, nøjagtigt som du ville gøre med en flæskesteg – hvis du ikke vil have svær på, så skær den af
Avocado mango salat

Avocado mango salat

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Forloren hare

Forloren hare

Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Mosen bestod af kartoffel, persillerødder, gulerødder og broccoli
Flødekartofler

Flødekartofler

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
NOMA

NOMA

Sprødt flæsk og solbær. Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Gamle gulerødder er ikke noget man forventer at få serveret på NOMA
Pasta med gorgonzola-sauce

Pasta med gorgonzola-sauce

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Lammeculotte

Lammeculotte

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Salat med brombær og gorgonzola

Salat med brombær og gorgonzola

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Lammekrone

Lammekrone

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Friterede squash

Friterede squash

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Kødboller, Karry og Ris

Kødboller, Karry og Ris

Først røres farsen sejt med salt, meget salt. Herefter kan de øvrige ingredienser blandes i, vi kan bedst lide når løget ikke er alt for groft, så vi ender ofte med at rive det på et rivejern
Salat med rester

Salat med rester

Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server medstegtflæsk og lidt mere persille på toppen. Sommeren er tid for stegtflæsk. I denne ret fungerer flæsket som tilbehør til mælkekartoflerne, og man får derfor kun et par skiver

At kæmpe sig ovenpå igen - del 2

spise stegtflæskmed persillesovs, bare man husker ekstra persille i sovsen,. sammen med i syv år. at spise knap så meget kød og at spise råkost eller broccoli og gulerødder til
Stuvet spidskål

Stuvet spidskål

Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegtflæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Undervejs i stegningen skal du så også lige huske at holde øje med kartofler og gulerødder og få slukket for dem på det rigtige tidspunkt