Flæk dem når de er kølet af og fyld dem medflødeskum, friske bær, syltede bær, creme eller lignende og pynt med flormelis eller smeltet chokolade store
Lad dem køle af inden du fylder dem med kagecreme (og evt marmelade), fromage, flødeskum (evt. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde
Den variation er godt til frugtsalater, trifli, lagkager, som fyld i vandbakkelser osv. men hvis du har en opskrift hvor den ikke skal bages, så er det tit godt at tage en portion af denne kagecreme og blande medflødeskum af ½ liter fløde
Jeg brugte min gode gamle opskrift på vandbakkelser, og den sad som altid lige i skabet. Kagerne blev fyldt med nylavet jordbær / rabarber marmelade og vaniljecreme rørt op medflødeskum
Kom konditorcremen på butterdejspladen, sprøjt lidt flødeskum rundt om kanten så vandbakkelserne kan sidde fast på kanten pynt til sidst af med lidt flødeskum
De kan fyldes med creme, syltetøj og flødeskum, med mousse, med is og meget mere. Vandbakkelser kan være lidt tricky, og det er derfor vigtigt, at man er grundigt med opskriften og under ingen omstændigheder åbner ovndøren under bagningen