Rugbrødet er nemlig bagt med surdej på den gammeldags måde, og det kan nemt smages. Opskriften er min mors, og jeg har heldigvis fået lov at dele den med jer
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Jeg bruger carob til at give brødet den mørke farve, som vi forbinder medrugbrød. Det kan svinge en del, hvor meget mel der skal bruges, det kommer især an på, hvilken type mel der bruges Dejen skal ikke være flydende, men minde om en almindelig rugbrødsdej
200 g solsikkekerner. Bland ingredienserne. Hæv et døgn. Puttes i to smurte forme. Efterhæv 1 time. Bages nederst i ovnen ved 175 grader i halvanden time 2 BRØD
Den anden dag stod jeg bare og rodede noget brød sammen, og det endte med at blive det mest geniale. Jeg havde en halv pose af noget rugbrødsmix, som jeg ville bruge
Pynt medsolsikkekerner lige før brødet sættes i ovnen. solsikkekerner. Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt. Solsikkekerner 100 g
Klassisk rugbrødmed bløde kerner bare med min egen surdej og solsikkekerner i stedet for hørfrø. I sidste weekend begyndte mit projekt rugbrødmed surdej, som jeg længe har haft under opsejling (i hovedet), men nu er det ved at blive ført ud i livet
• kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. 2dl surdej (kan hentes gratis hos Meyers bageri, hvis du selv har beholder med). 1 1/2 dl solsikkekerner